onsdag 15 juni 2011

Tropikariet och Ekeby

Idag drog lilla familjen iväg på utflykt. Tropikariet var dagens mål. Lillmonstret älskar att titta på djur, hon kan titta och peka i timmar! Favoriten var helt klart hajrevet, hon ville knappt gå därifrån, sötnosen!




Jag, som har extrem extrem spindelfobi fick ledas förbi där dom var, med händerna för ögonen. Karln och lillmonstret stod däremot länge och tittade.
Ormarna gillade hon också, hon pekade och skrattade länge åt en lång anaconda som låg och badade.


Jag tycker det är lite läskigt med lösa apor och lemurer, speciellt obehagligt var det inne i mörkerrunmet där flygande hundar svischade förbi över huvudet. Men Liten njöt i fulla drag, och pekade på allt!



Efter en liten fika, och omsorgsfullt väljande bland alla gosedjuren, (Lillmonstret valde själv en liten lemur) så körde vi vidare till Familjen Ekeby.
Där blev det trädgårdshäng och tacokväll. Liten sprang runt i bara blöja, pillade på allt, och blev fint smutsig om fötterna. Underbart!

 
 


Kvällen avslutades med att hon efter en välfylld blöja fick låna badkaret, och hon klagade ju inte direkt, badanka som hon är.
Tack för en mysig eftermiddag!

1 kommentar:

  1. Tack själv det var toppenmysigt med ert sällskap... Blev ju en riktigt bra skolavslutningsdag... Och glöm inte.... skitiga barn är lyckliga barn... Kram!

    SvaraRadera